Spandoeken

Spandoeken

Maxreclame levert hoge kwaliteit spandoeken voor de voordeligste prijs. Deze spandoeken zijn voorzien van een full color print in hoge resolutie. U heeft bij ons de keuze om uw spandoek enkelzijdig te laten printen op Mesh (doek met gaatjes, winddoorlatend) alsook dubbelzijdig op Frontlit doek 510 grams (enkelzijdige druk) en Blockout doek 650 grams (dubbelzijdige druk).
De spandoeken zijn inclusief omzomen en ringen.
Ons Frontlit (enkelzijdige druk) alsook Blockout (dubbelzijdige druk) doek zijn zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Mocht u buiten gebruikmaken van een groot tot zeer groot doek dan adviseren wij gebruik te maken van het Mesh doek. Door de gaatjes is het doek winddoorlatend, maar ook geluiddoorlatend (speakermesh). Voordeel is dat er minder kracht op het doek komt te staan en stuk waaien voor een groot deel tegen gaat.

Ook verzorgen wij het frame waar het spandoek in gehangen kan worden, inclusief muurbeugels en elastieken. Mocht u vragen hebben over materiaal, afwerking of de prijs van een frame, dan helpen wij u graag verder.