Stickers

Stickers

Stickers kan je laten bedrukken in alle kleuren en vormen voor zowel binnen als buiten gebruik.
Deze worden echter opgedeeld in verschillende categorieën:

Monomeer stickers worden vooral gebruikt op vlakke ondergronden voor zowel binnen als buitengebruik. Monomeer stickers zijn de goedkoopste in ons segment.

Polymeer stickers daarentegen hebben een langere levensduur en zijn uiterst geschikt voor allerhande reclamecampagnes voor op voertuigen, ramen, …

Transparante stickers worden op een transparante ondergrond gedrukt. Deze kunnen zowel positief als negatief gedrukt worden zodat je ze ook aan de binnenzijde van het raam kan kleven.

Statische stickers zijn stickers zonder lijm die door hun statische vorm blijven kleven op glas of andere gladde ondergronden. Deze stickers zijn voor tijdelijk gebruik.

Muurstickers of wallprints zijn textielstickers die full color bedrukt kunnen worden om muren mee te bekleden. Deze kunnen in panden geleverd worden zodat je grote wanden volledig kan voorzien van uw gekozen afbeelding.

One-way vision stickers zijn stickers die geperforeerd zijn waardoor ze doorzichtbaar worden aan de achterzijde. Deze worden vooral gebruikt voor glasramen van auto’s, vitrines, …

Doming stickers worden voorzien van een opliggende harslaag. Wat een speciaal effect meegeeft aan de sticker.

Magneet stickers kleven net zo als gewone magneten. Deze stickers zijn 1mm dik en zijn voor zowel binnen als buitengebruik.