Ontwerp & Drukwerk

ONTWERP

————-

 

Een goed ontwerp is de basis van alle communicatie. Het maakt u zichtbaar, herkenbaar en onderscheidend. Maxreclame is u hierbij graag van dienst.

 

U bent bij ons op de juiste plaats voor al uw grafische producties. Van logo ontwerp tot een volledige huisstijl, ontwerp drukwerk, alle soorten reclamediensten -en materialen.
Maxreclame verzorgt het allemaal!

 

Enthousiast, gedreven en professioneel. Overtuig uzelf. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

folders flyers

 

DRUKWERK

————-

 

Drukken en afwerken | Ook de procédés volgend op de drukwerkvoorbereiding verzorgen we in nauwe samenwerking met professionele drukkerijen. Maxreclame kent hierdoor alle drukmogelijkheden en we kunnen de beperkingen van iedere techniek perfect inschatten.

 

Offsetdruk | Dit is de meest klassieke manier om te drukken op verschillende papiersoorten. Offsetdruk is de ideale manier voor het drukken van quasi alle drukwerken en we mogen besluiten dat offsetdruk het meest kwalitatieve drukwerk oplevert. Ook de zeer uitgebreide keuze inzake papier, kleurcombinaties en afwerkingsmogelijkheden dragen bij tot de populariteit van offset als druktechniek.

 

Digitaal drukken | Deze meer recente techniek verhoogt de flexibiliteit en snelheid van het opstarten. Deze digitale drukpersen zijn moderne computergestuurde druksystemen. Ze krijgen hun gegevens rechtstreeks en ‘digitaal’ vanaf een computer doorgestuurd. Deze techniek behoeft geen insteltijden zoals bij de conventionele druktechniek. Door het ontstaan van een andere visuele indruk moet de kwaliteit op alle terreinen iets inboeten ten opzichte van de klassieke offsetdruk. Door deze tekortkoming blijft de toepassing eerder beperkt tot eenvoudige drukwerken in lagere oplagen.

 

Drukwerkveredeling | Na het drukken kunnen er nog een aantal nabewerkingen op het gedrukte vel uitgevoerd worden. Deze speciale technieken noemt men het veredelen van drukwerk. De meest gebruikte technieken zijn o.a. blinddruk of reliëfdruk, beschermende laklaag aanbrengen via offset, details accentueren via offsetvernis, extreem hoogglans aanbrengen via UV-lakken, verstevigend lamineren, drukken met geurinkten, goudfoliedruk, etc.

 

Afwerking van drukwerk | Tijdens de afwerking in de drukkerij worden ten slotte alle finale stappen na het drukken en veredelen van het drukwerk uitgevoerd waaronder nummeren, rillen of een plooilijn aanbrengen in het drukwerk, plooien en machinaal vouwen, stansen of het uitkappen van specifieke vormen, (micro)perforeren, boren, splitten van stickervellen, verlijmen, nieten, wire-o binden, etc.

 

Transport en levering | Alle drukwerken kunnen desgewenst zelf afgehaald òf uitgeleverd worden.

 

 

Bel ons: 0485 414 175 of stuur een email naar info@maxreclame.be