Ontwerp

Ontwerp

Heeft u een nieuw logo nodig, wilt u een vernieuwde huisstijl of gewoon een nieuw visitekaartje of flyer? Maxreclame komt altijd tot een gewenst resultaat.

In een eerste gesprek proberen we duidelijk te stellen wat uw eisen en wensen zijn en wordt er meestal al een beeld gevormd in ons creatieve brein. Onze jonge en frisse kijk, in combinatie met de nodige creativiteit zorgt voor de rest!

Onze ontwerpen zijn te bestempelen als strak, modern, eenvoudig, fris en soms kleurrijk. De ‘less is more’-stijl van ons werk maakt de door ons ontworpen logo’s en huisstijlen tijdloos en niet trendgevoelig.

 

Logo:

Een logo is hét visitekaartje, voor een bepaald artikel, maar in de meeste gevallen voor een bedrijf. Dit eerste beeld, waarop een bedrijf zich in één oogopslag presenteert, laat zien wat de klant kan verwachten.

Een bedrijfslogo is dus onmisbaar voor een geslaagde zaak. Dat is te zien aan de logo’s van de grootste en meest succesvolle bedrijven.

Maxreclame ontwikkelt dat soort logo’s, met affiniteit voor het vak. Een bedrijfslogo ontwerpen door Maxreclame verteld een verhaal en geeft het bedrijf karakter.